15 Mayıs 2014 Perşembe

Dalan D'olive Krem

                                                                              Merhaba;

Bunca zamandır onlarca çeşit el kremi kullandım ama tek aşık olduğum krem bu oldu. Kreme aşık olunur mu demeyin olunuyormuş :)) Kokusu muhteşem gerçekten. Beyaz kalıp sabun kokusunu oldum olası çok severim bu kremin kokusu da onu andırıyor biraz. Tam bir temizlik hissi ve kokusu veriyor.

D'olive el ve vücut kreminin en güzel özelliği "Paraben" içermemesi bence. Normal ve kuru ciltler için uygun. Elinize veya vücudunuza sürdüğünüzde diğer kremler gibi vıcık vıcık hissi olmuyor cilt hemen emiyor. Ve sonuç yumuşacık ve parlak bir cilt. :)



20 ml-75 ml- 250 ml 'likleri satılmakta.

Makyaj çantamın vazgeçilmezi ise bu küçük d'olive 20 ml'lik çanta boyu  :)



Nerede bulurum?
Tüm Gratis mağazalarında satılmakta.

Adidas Vücut Spreyi

Merhaba! :)


Bugün sizlerle en sevdiğim vücut spreylerimi paylaşmak istedim. Yaz ayları ve bahar aylarında ağır kokuları kullanmayı tercihen sevmiyorum. Daha çok çiçek kokularını kullanmayı seviyorum. Eğer sizde hafif çiçek kokularını seviyorsanız bu vücut spreyleri tam size göre! :) Gerçekten mis gibi kokuyor. Adidas Floral Dream i uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum kaç şişe bitirdim kim bilirr :)) Saçıma sıktığımda parfümü gün boyu kokusunu hissediyorum kıyafetlerimin üstünden de kolayına uçup gitmiyor... Üst notasında şebboy ve bergamut bulunmakta. Kısacası mis gibi hafif koku istiyorsanız hemen bir tane edinin :)

 Adidas  Fizzy Energy vücut spreyini ise daha yeni aldım. Oda hafif çok hoş bir koku. Notası; Kavun, Ananas, Mandalina, Portakal çiçeği, Şeftali, Sedir ağacı. Bir daha satın alır mıyım peki? Kesinlikle :)